váltójavítás gépjárműdiagnosztika ÚJPEST DIAGNOSZTIKA BT.

gépjárműdiagnosztika autódiagnosztika hibakódolvasás autószerelés minden szinten szinte ingyen

 
ÚJPEST DIAGNOSZTIKA  BT.

MOTORDIAGNOSZTIKA

“AUTÓDIAGNOSZTIKA”

click az autódiagnosztika feliratra

Volkswagen Audi Seat Skoda Citroen Peugeot Renault Opel

j0440335.png

Fiat Ford

   Már gyermekkoromban szerelmese voltam az autóknak. A szerelem mind máig megmaradt. A lehetőségekhez képest igyekszem minnél tőbb időt tölteni az autók körül. Az újabb kihivások mind mind egy újabb lehetőség is egyben. A mühelyünk amelyet saját két kezemmel épitettem egyben a második otthonom. A családomat nagyon szeretem persze ez érthető az autók iránti szerelmemet Ők tényleg elnézik segitik.

Cégünk vállalja a fenti gépjármûvek garancia utáni idõszakban bekövetkezett meghibásodásainak, gyári technológia alapján, eredeti gyári alkatrészekkel történõ javítását. Valamint gépkocsijának idõszakos szervizét is a gyári technológia alapján végezik jól képzett szakembereink. Csak eredeti alkatrészeket használunk, ezért biztosított, hogy a két idõszakos átvizsgálás közti idõszakban az Ön gépkocsija valószínûleg meghibásodás nélkül szolgálja az Ön kényelmét és biztonságát. Ezek mellett egyéni kérésre vállaljuk utángyártott alkatrészek rövid határidõvel való beszerzését illetve beszerelését a gyártó állttal vállalt garanciális feltételek mellet.
Ehhez rendelkezésünkre állnak mind a technikai háttér információk, mind a gyári célszerszámok. Rendelkezünk a fenti gyártók által kiadott teljes mûszerparkkal, melyek segítik a gépkocsik diagnosztikai vizsgálatát, a hibák gyors és szakszerû felismerését és kijavítását.
Vállaljuk továbbá elektromos rendszerek hibakeresését, diagnosztikáját, valamint gyors és szakszerû javítását, ami nem mindig az alkatrész cseréjével valósul meg.


Természetesen nagyon örülök annak ha az ügyfeleim meg vannak velem és a munkámmal elégedve. A jó kuncsaft mindig vissza tér, ha nem akkor valamit Én és a Srácok nagyon elrontottunk.

                                                                       diagnosztika.jpg

 

 
 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 3
Heti: 7
Havi: 228
Össz.: 17 870

Látogatottság növelés
Oldal: Rólunk
váltójavítás gépjárműdiagnosztika ÚJPEST DIAGNOSZTIKA BT. - © 2008 - 2018 - ujpestdiagnosztika.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »